Paraprakisht

Last Updated on Friday, 12 April 2013 19:05

Vjen albumi i ri me titull "PARAPRAKISHT". "JA KE NGE" kenga me e re qe do te kendohet sot per here te para perpara publikut, Live, ne oren 21:30 ne Resort "Te Stela".


Klikoni ketu per te shkarkuar hitin e veres tashme dhe nga iTunes.

Read more: Paraprakisht

 

Listen Aurela

There seems to be an error with the player !

Aurela & Eurovision

Stay Connected

 Feeds YouTube MySpace Facebook Twitter

LogIn

Fans Online

We have 12 guests online